torstai 7. syyskuuta 2017

Antti Rinne Au Revoir

Suomen Sosiaalinen Demokraattipuolue on perustettu vuonna 1899. Huh, huh! Kohta 120 vuotta vanha puolue on kokenut näiden vuosien aikana monen moista. Alkuperäinen nimi oli Suomen Työväenpuolue, joka tänä päivänä olisi kovin trendikäs, koska kaikki haluavat olla sitä. Nimi vaihdettiin vuonna 1903 Forssassa varsin rohkeasti, sillä valtaapitävien Venäjän johto kenraalikuvernööri Bobrikovin johdolla ei halunnut sanaa 'sosiaalidemokratia' Suomen poliitikkaan mukaan. Pää pidettiin ja näin syntyi SDP.
Kaikki jotka väittävät muuta ovat väärässä seuraavan suhteen. SDP on saanut aikaa vuosien saatossa niin paljon duunareille, työväestölle, tavallisille ihmisille, hyvää aikaan, että muut puolueet kalpenevat ja voivat vaan nöyrästi myöntää puolueen erinomaisuuden. Ilman demareiden rohkeutta olisi moni hyvä jäänyt saamatta. Tänä päivänä Suomen hyvinvointivaltio on paljon vasemmiston ansiota.
Kaksi kovaa syntiä laittaisin demareiden syyksi näiden lähes 120 vuoden aikana. Ensimmäinen oli Suomen tasavallan itsenäisyyden syntyaikana, jolloin demarit perseilivät ja halusivat kuunnella liikaa Venäjää. Onneksi porvarit pitivät pintansa ja Suomi itsenäistyi. Toinen oli puoluekokous vuonna 2014, jolloin Antti Rinne valittiin puolueen puheenjohtajaksi. Siitä alkoi alamäki.
Olin Mäntsälässä, jossa Antti Rinne asuu, töissä peruskoulun opettajana vuosina 2007-09, jolloin törmäsin hänen toimintatapoihin ja huomasin heti hänen olevan öky, despootti, ajattelematon ja omaannapaantuijottaja. Mulla on hänestä niin käsittämätön tieto, että en viitsi sitä tähän edes kirjoittaa. Se osoittaa ko. henkilön olevan täysin kykenemätön johtamaan mitään lafkaa 2000-luvulla.
Se mitä demarit tulevat tekemään, jos haluavat päästä hallitukseen vuoden 2019 eduskuntavaalien jälkeen on se, että puoluehallitus syksyllä päättää uudesta puoluekokouksesta kesälle 2018 ja silloin valitaan uusi nykyaikainen puoluejohtaja, joka vie demarit vaalivoittoon, SDP ihmisen puolella, on aina ollut, mutta nyt on aika vaihtaa ju(n)ttajohtaja pois. Tällöin minäkin voin äänestää heitä.
Antti Rinne on passé.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti