sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Lööv

Rakkaus on varmasti yksi käsittämättömämpiä asioita, minkä meistä suurin osa on kohdannut. Mitä se on? Mitä on rakkaus? Jokainen meistä, joka on rakastunut oikeasti ja totaalisesti tietää, mitä se on. Se vie mukanaan, se tekee pään sekoboltsiksi, se tekee meistä jotain poikkeuksellisesta.
Rakkaus on tunne, vai onko se? Kun me tunnemme vihaa, kateutta, tykkäämistä, what ever, me tiedämme missä mennään, mutta tiedämmekö me, kun me rakastumme oikeasti?
Se vie meidät svääreihin, joka ei enää tunnu omalta, mutta emme silti pysty hallitsemaan sitä. Onko se edes tarpeen? Parhaimmillaan sokea, totaalinen rakastuminen on jotain sellaista, mitä harva pystyy kokemaan. Se on tunne, jossa ihminen on "invinsible" kuin Jumala.
Olen sitä mieltä, että meidän ei pitäisi tehdä suuria päätöksiä, kun olemme joko rakastuneita tai vihastuneita. Suurin osa niistä menee pieleen. Mutta kuten ystäväni sanoi "Nauti siitä kun joku rakastaa sinua ehdoitta. Kaikki eivät saa kokea sitä ikinä". Tämä ystävä tiesi mistä puhua❤️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti