perjantai 18. elokuuta 2017

1v-juhlablogi

Aloitin blogin kirjoittamisen noin 15 vuotta sitten. Minut oli tuolloin vihitty papiksi ja ajattelin, että voisin avata joitakin tärkeiksi pitämiäni asioita ilmoille. Kenties niitä joku lukisikin, mutta kirjoittaminen ainakin olisi monella tavalla terapeuttista. Mulla teksti syntyy nopeasti. Gradun leipätekstin kirjoitin kolmessa päivässä ja koko gradun kolmessa viikossa. Kirjoitan aina sydämestä, tunteella, järki seuraa perässä tai korkeintaan rinnalla.
Rakas vaimoni kuoli 17.6.2008 ja keskityin oleellisimpiin asioihin kuten lasten kanssa elämiseen. Olihan heitä kolme alaikäista ja yksi 18v. Blogi siis jäi, mutta muistan yhden ystäväni sanoneen "ymmärrän ettet jaksa, mutta sun kirjoitukset olivat piristysruiske ankeaan elämään, toivottavasti et lopeta, vaan pidät tauon".
Tuo tauko kesti noin kahdeksan vuotta ja tasan vuosi sitten alotin nu-blogini. Tähän sain kannustusta myös lähipiiristäni. Jos voin blogillani auttaa edes yhtä ihmistä, niin olen onnistunut. Luin ohjeita mitä tämän päivän hyvä blogi kantaa sisällään. Yksi yksi niistä oli: Rajaa blogisi yhteen aihepiiriin, niin sitä luetaan varmimmin. No, mä tein blogistani rajattoman. Kirjoitan ihan mistä sattuu, mutta pyrin hyvään, aina.
Lopetan juhlablogini osoitettuna meille suomalaisille ja Suomessa asuville käyttäen Johanneksen, Shakespearen ja Martin Luther Kingin sanoja:

Se teistä, joka ei ole tehnyt syntiä, heittäköön ensimmäisen kiven.
- Johannes -

Doubt thou the stars are fire;
Doubt the sun doth move;
Doubt truth to be a liar;
But never doubt I love.
- William Shakespeare -

Darkness cannot drive out darkness: only light can do that. Hate cannot drive out hate: only love can do that.
- Martin Luther King jr -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti