sunnuntai 6. marraskuuta 2016

Uusi Aalto

"Vaikeuksien kautta voittoon" on sanonta, joka useimmiten ei pidä paikkaansa. Silloin kun sen joku toteuttaa, tuodaan se ilmi, koska se myy ja on tietysti hienoa. Tarinat Rumasta ankanpoikasesta, Tuhkimosta tai Oliver Twististä ovat huikaisevia, koskettavia, mutta eivät totta.
Vähän vastaavanlaisia tarinoita saamme joskus lukea, kuulla tai nähdä lehdistä, netistä, radiosta tai telkkarista, mutta ne tulevat ja menevät sen siliän tien. Kovin pitkään ei ketään kiinnosta kuulla kuinka köyhästä tuli rikas, sairaaasta terve tai parisuhdehelvetistä onnellinen.
Viime aikoina olemme saaneet seurata Saara Aallon tarinaa X Factorissa. Alussa juuri kukaan ei tiennyt, että hän menee koko kisaan. Sitten kun tiedettiin Saaran osallistuvan alkoi ilkkuminen, joka jatkui vaikka hän pääsi jatkoon. Pikku hiljaa me suomalaiset olemme oppineet tykkäämään tai ainakin kannustamaan Saaraa. Nyt hän on jo kahdeksan joukossa ja pääsee muiden loppufinalistien kanssa isolle kiertueelle kävi loppupeleissä miten vaan. Hieno suoritus.
Itse olen kiinnittänyt huomiota Saara Aallon kehittymiseen esiintyjänä. Laulaa ja soittaa hän on aina osannut. Kaikkihan sen tietää. Nyt hänen turha jäykkyys on jäänyt pois, mikroilmeet parantuneet ja itsevarmuus lisääntynyt. Nyt tie on auki tähtiin...kunhan kukaan amatööri ei sössi sitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti