tiistai 1. marraskuuta 2016

Alma-Sofia Miettinen

Jos nyt tehtäis kysely "Kuka on Alma-Sofia Miettinen?", niin väitän, että 99% vastaa "Kuka? Nevö hööd!". Väitän, että kun kysymys tehdään vuoden kuluttua, niin 99% vastaa "Alma, meidän superstara".
Alma on noussut underground tietoisuuteen parin viime vuoden aikana melko vauhdilla. En tiedä kuka hänet on "löytänyt"? Väitän täysin tietämättömänä, että yksi "syyllinen" on Sini Sabotage. Hän, jos kuka tietää miltä tuntuu olla hyljeksitty, aliarvostettu, nainen, what ever. Kuka on oikeasti kuunnellut SS:n musaa? Se on hienoa rappiä, tanssittavaa hiphoppia.
Voin kuvitella, kun Alma oli Idolsissa vuonna 2013, niin kommentit ja ajatukset Suomen "musiikkiammattilaisilla" olivat "ihan hyvää musaa", "hyvä meininki", "ok, mut joku tässä mättää". Ei helvetti, mikä meitä musasuomalaisia vaivaa? Me menetetään monta todellista lahjakkuutta ihan meidän itsemme pätemisen ja ammattitaidottomuuden vuoksi.
Alman juttu on se mitä hän on eli oma itsensä. Toivottavasti hän ei muuta mitään muuta kuin kehittyy laulajana, vaikka Alman ääni on jo nyt niin IHQ❤️ "Be yourself and come baby as you are!". Tavastia 30.12.2016. Savolaiset saavat taas olla ylpeitä...Alma on ⭐️.


6 kommenttia:

  1. Jonkinlainen keltainen pallero tää Alma näytti olevan. Ei jatkoon...

    VastaaPoista
  2. Almasta kuullaan vielä. Pallero?

    VastaaPoista
  3. No näytti olevan aika hyvin ruokittu 😅

    VastaaPoista
  4. Törkeetä puhetta! Alma laulaa hyvin ja on hyvä tyyppi. Mä en tajuu tollasua kommentteja?

    VastaaPoista
  5. No ton musatyylin edustajia on maailma täynnä. Jos tämä yrittää erottua massasta tolla tyylillä (keltainen tukka,pilottitakki ja kuulantyöntäjän vartalo) niin onnea kovasti vaan. Itse vaatisin tollaselta renkutukselta edes paljasta pintaa ja silmänruokaa...

    VastaaPoista