sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Jäätävät miehet

Vuonna 1988 Calgaryn olympialaisista se alkoi - nimittäin se lätkän mitaliputki. Ihan eka mitali tosin tuli Colorado Springissä vuonna 1962, jolloin voitimme EM-hopeaa. Ensimmäinen MM-mitali tuli vuonna 1974 Neuvostoliitossa, missä nuoret saivat hopeaa.
Tänä vuonna Suomi on saamassa todellisen jättipotin. Plakkarissa on jo kaksi nuorten MM-kultaa ja miesten MM-hopea. Kirsikkana kakun päällä on Torontossa, Kanadassa, järjestettävä World Cup, jossa voimme yltää mihin vaan.
Lätkällä menee siis kovaa. Kaikki voi kuitenkin kääntyä, jos liiton miehet pääsevät taas ja jälleen kerran sössimään. Moni muistaa Suomen järjestämät MM-kisat vuonna 2012. Liiton miehet hinnoittelivat liput pilviin ja kansa jäi kotiin. Liiton miehet ihmettelivät "eikö lätkä enää kiinnosta?".
World Cup on olympialaisten ohella se kovatasoisin turnaus. Kahden viikon kuluttua alkava turnee Torontossa on kyllä se The One. Paikalla ovat kaikki terveenä olevat maailman parhaat hokkarit. Tätä ei lätkäfani voi jättää väliin.
Mutta jos on tämän päivän liiton miehiä uskominen, niin "eikö lätkä enää kiinnosta?". Ihme ja kumma kun katsomot eivät ole täynnä Suomen esiottelussa (harjoitusottelu) Ruotsia vastaan, vaikka jäljellä olisi lippuja premium paikalta eikä maksa kuin 239,00€/kpl. On siellä vielä halvempia lippuja jäljellä, mutta perheen (2 aikuista, 2 lasta) lähtiessä matsiin tulisi lipuille hintaa vähintään 256,00€ plus kulut plus matkat plus mahdolliset fanikamat ja safkat. 300,00€ on monille lätkäperheille ylitsepääsemätön homma. Taidanpa jäädä kotiin sohvalle. Kiitos liiton miehet!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti